Mijn opgedane kennis en ervaringen bij mijn vorige werkgevers, gecombineerd met mijn visie op eerder genoemde vakgebieden, wil ik graag ten diensten stellen van geïnteresseerde bedrijven / organisaties. Dit in de vorm van Advies – Interim – Intermediair.

HEUS Advies

HEUS geeft onafhankelijk (bedrijfskundig) advies op basis van ervaring en kennis uitgaande van de kernwaarden van HEUS. Het advies moet, eventueel gekoppeld aan interim-management, direct rendement voor de organisatie opleveren!

HEUS Interim

Uiteraard kan HEUS ook zonder koppeling met HEUS Advies ingezet worden voor directe interim-managementfuncties of overige interim-werkzaamheden. Mocht u een (tijdelijke) vacante positie hebben voor een bepaalde specifieke functie op het gebied van eerder genoemde vakgebieden, dan vult HEUS dit voor u in. Dit tegen een vooraf door HEUS en opdrachtgever overeengekomen uurtarief en eventuele (on)kostenvergoedingen.

Omtrent kosten dus geen verrassingen voor de opdrachtgever!

HEUS Intermediair

In de afgelopen 26 jaar heb ik dus een groot, kwalitatief zakelijk netwerk opgebouwd. Door mijn persoonlijke eigenschappen durf ik ook te stellen dat ik overal ‘door de voordeur’ naar binnen mag en kan komen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een netwerk van circa 1.200 bedrijven. Van eenmanszaken tot grote multinationals, vertegenwoordigd in diverse branches. Al deze bedrijven hebben hun specifieke kwaliteiten, dan wel hun specifieke behoeften. Bent u geïnteresseerd in dit netwerk? Wilt u met één van deze bedrijven in contact gebracht worden met het doel om gezamenlijk business te realiseren? Neem dan contact op met HEUS..!

realisatie solide