HEUS Events - altijd een HEUS verhaal

Kern van een goed event is dat het een 'verhaal' moet hebben.

HEUS heeft hiertoe in haar netwerk een aantal bedrijven die altijd een 'goed verhaal' hebben en werkt daartoe samen met bijvoorbeeld:

  • Mark Events - Live rechten voor Sesamstraat, Snoopy, Bobo, Shaun the Sheep, Winx Club, etc.
  • EMBoost - gespecialiseerd in events waarin activatie van corporate identity en/of sales centraal staat

Mark Events

Mark van Ierssel is eigenaar van dit bedrijf en al jaren gespecialiseerd in het realiseren van theaterproducties met een verhaal. Hierbij heeft hij zich gespecialiseerd in characters voor kinderen. In het verleden achter de schermen bij Nickelodeon, nu voor de schermen met Sesamstraat, Snoopy, Bobo, Shaun the Sheep, Winx Club.

De characters worden 'live' ingezet tijdens theaterproducties, maar kunnen ook ingezet worden voor uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan personeels-en/of bedrijfsfeesten. Natuurlijk is het hartstikke leuk om weer een clown, goochelaar, tekenaar, etc. in te zetten, maar zou het niet veel meer impact hebben als uw personeel en hun kinderen opeens een meet & greet hebben met Snoopy of op de foto gaan met Bert en Ernie?!

Dus: Elmo, Tommie, Bert, Ernie, Snoopy, Bobo en alle andere characters komen graag een keer bij u langs!

Zie bijgaande links voor leuke impressies of klik op banner Snoopy voor trailer film:

www.sesamstraattheater.nl

www.bobo.nl

www.winxclub.com/nl

 

EMboost

Wim Jansen is eigenaar van dit bedrijf en wij kennen elkaar vanuit de voetbalwereld. EMBoost is gespecialiseerd in Eventmarketing in breedste zin van het verhaal en ook zij kiezen altijd voor een Event met een verhaal.

Onze passie sport, met daarin voetbal centraal, is hierin ook meegenomen als mogelijk interessant verhaal. Via bijvoorbeeld VI-Travel (www.vi-travel.nl) verzorgt EMboost al sinds jaar en dag compleet verzorgde voetbalreizen als incentive voor bedrijven, maar sinds kort ook via direct webkanaal aan consumenten.

Merk en Salesactivatie via Gamification

In een snellere maatschappij met vluchtigere transpacties is het van groot belang dat bedrijven en merken ervoor zorgen dat zij mensen aan zich verbinden. Op moment dat mensen "engaged" zijn willen en zullen zij meer voor bedrijf of merk willen doen.

Dit geldt zowel intern (eigen sales mensen) als via channel (wederverkopers) voor het representeren (salesactivatie) als ook consumeren (merkactivatie).

EMboost werkt met gespecialiseerde mensen en methoden die ervoor zorgen dat uw bedrijf en/of merk niet alleen top of mind zit, maar mogelijk nog veel belangrijker 'in het hart'. 

Bent u ook op zoek naar een Event met een HEUS verhaal? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs!

 

 

 

 

realisatie solide